Knihovna Karla Hynka Máchy je veřejnou knihovnou, pověřenou výkonem regionálních funkcí. Poskytuje svým uživatelům knihovnické a informační služby v návaznosti na systematicky budovaný knihovní fond a databáze knihovny. Podle možnosti zajišťuje přístup k dalším informačním systémům.

Naše knihovna

Štítky

Vážení čtenáři,

knihovna bude během státního svátku 1. 5. a v pátek 3. 5. mezi 12. – 13. hodinou z provozních důvodů zavřena. Děkujeme za pochopení.

ZÁLOŽKA – Zdenka Holub Převrátilová – Bubáčci / workshop pro děti

Neděle, 28. duben 2024 od 14:00

Knihovna K.H. Máchy

AKCE JE PŘÍSTUPNÁ BEZ PŘEDCHOZÍ REZERVACE

Cena

vstup zdarma

Místo akce

Dětské oddělení

Bubáčkovský workshop je zaměřen pro všechny malé i dospělé děti, kteří stále ještě vidí bytůstky kolem sebe. Zdenka Holub Převrátilová je umělkyně a animátorka, několik let již tvoří např. animace k soutěži Magnesia Litera

Je připraveno množství razítek s tématy bubáčků, pomocí kterých si můžete vytvořit svůj originální bubáčkovský obrázek, nebo příběh plný fantazie. Workshop je veden autorkou knížky Ze severu na jih, přes východ a západ, která ráda přibližuje malým, velkým ale i dospělým dětem svět plný podivných dobrodružství s bytostmi, které zahlédneme pouze koutkem oka.

ZÁLOŽKA - Tady se najdete!

První ročník přehlídky malých nakladatelství a vydavatelství převážně ze severu Čech nabízí kromě setkání se spisovateli, ilustrátory a tvůrci také pestrý program pro všechny milovníky knih.

Štítky:
festival koncert

Back to top