Knihovna Karla Hynka Máchy je veřejnou knihovnou, pověřenou výkonem regionálních funkcí. Poskytuje svým uživatelům knihovnické a informační služby v návaznosti na systematicky budovaný knihovní fond a databáze knihovny. Podle možnosti zajišťuje přístup k dalším informačním systémům.

Naše knihovna

Štítky

Vážení čtenáři,

v sobotu 28. září a v pondělí 28. října bude knihovna z důvodu státních svátků zavřena. Děkujeme za pochopení.

Talkshow J. Zbigniewa Czendlika – Postel, hospoda, kostel

Pondělí, 13. listopad 2023 od 18:00

Knihovna K.H. Máchy

AKCE JE PŘÍSTUPNÁ BEZ PŘEDCHOZÍ REZERVACE

Místo akce

Hrad Litoměřice
Tyršovo náměstí 68
Litoměřice

Zbigniew Jan Czendlik, řečený Zibi, je římskokatolický kněz polské národnosti působící v České republice a od roku 1992 děkan lanškrounský. Je mediálně známý zejména díky přátelským vztahům s řadou osobností z oblasti kultury, šoubyznysu a sportu. Působí rovněž jako moderátor např. v pořadu Českého rozhlasu 2 Jak to vidí (2015) a moderoval rovněž cyklus Uchem jehly v České televizi (2011-2022).

Obsahem talk show POSTEL HOSPODA KOSTEL je vyprávění příběhů z jeho života osobního i jiného podané humorem jemu vlastním, kdy některé z nich jsou zaznamenané ve stejnojmenné knize a další přinesl život posléze, od jejího vydání. V průběhu 90 minut se také dotýká problematiky současného světa a jejího aktuálního dění, o čemž všem se rád s diváky otevřeně podělí.

Štítky:
talkshow

Back to top