Knihovna Karla Hynka Máchy je veřejnou knihovnou, pověřenou výkonem regionálních funkcí. Poskytuje svým uživatelům knihovnické a informační služby v návaznosti na systematicky budovaný knihovní fond a databáze knihovny. Podle možnosti zajišťuje přístup k dalším informačním systémům.

Naše knihovna

Štítky

Vážení čtenáři,

v sobotu 28. září a v pondělí 28. října bude knihovna z důvodu státních svátků zavřena. Děkujeme za pochopení.

Znakování s miminky a batolátky – Anežka Grimová / přednáška

úterý, 6. únor 2024 od 10:30

Knihovna K.H. Máchy

AKCE JE PŘÍSTUPNÁ BEZ PŘEDCHOZÍ REZERVACE

Cena

zdarma

Místo akce

Galerie knihovny, 2. patro

Jak podpořit rozvoj jazykových a řečových kompetencí u dětí, a to už od těch nejmenších? Jak se domluvit s dítětem mnohem dříve než vysloví svá první slova? Jak snížit frustraci u dětí, které zatím neumí a nemohou popsat své potřeby a trápení? Jak si zpestřit a obohatit společně strávené chvíle s dítětem? Jednou z odpovědí na předešlé otázky je právě ZNAKOVÁNÍ s miminky a s batolátky, známé i jako program Baby signs.

Na přednášce se dozvíte, co to znakování vlastně je, proč ho alespoň zkusit či kdy a jak je vhodné se znakováním začít. Zkušená lektorka PhDr. Anežka Grimová vás naučí jak přidávat nové znaky, promluví o výhodách znakování a nasměruje vás, kde hledat pomoc a inspiraci, když se znakováním začínáte.

 


Back to top