Knihovna Karla Hynka Máchy je veřejnou knihovnou, pověřenou výkonem regionálních funkcí. Poskytuje svým uživatelům knihovnické a informační služby v návaznosti na systematicky budovaný knihovní fond a databáze knihovny. Podle možnosti zajišťuje přístup k dalším informačním systémům.

Naše knihovna

Štítky

Besedy pro ZŠ - 2. stupeň

Do hlubin Knihovny K. H. Máchy (5.-6. třída)

Litoměřické pověsti (5.-6. třída)

Karel Hynek Mácha (7.-9. třída) - pro objednání kotaktujte Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Citace a zdroje (8.-9. třída) - pro objednání kotaktujte Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Ozoboti 1 (2.-4. třída) - pro objednání kotaktujte Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Ozoboti 2 (5.-7. třída) - pro objednání kotaktujte Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Program pro SŠ

Bibliografická lekce - pro objednání kotaktujte Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Franz Kafka - pro objednání kotaktujte Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Citace a zdroje - pro objednání kotaktujte Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Back to top